Werkweek en schoolreizen naar Napels.

Als je Napels noemt, noem je in één adem Pompeï.... Veel scholen combineren een reis naar Rome met een dagbezoek aan Pompeï. Natuurlijk is dit heel goed mogelijk, maar wist u dat de stad Napels ook veel bijzonders te bieden heeft voor schoolgroepen. Zo is er het mooiste archeologisch museum van Europa, hebben een aantal kerken zomaar een Caravaggio hangen én niet te vergeten.... eet je hier de lekkerste pizza's!

Samen met je leerlingen naar Napels, dat klinkt als een uitdaging, dat is het ook want 1 ding is zeker, dit wordt een reis om nooit meer te vergeten. In het grootste Archeologische museum van de wereld komen de geschiedenis lessen goed van pas. Natuurlijk is het bezoeken van Pompei voor de leerlingen een heus hoogtepunt van de reis, ze hebben er veel over gelezen en gehoord en staan dan nu oog in oog met het verre verleden, een echt WOW effect.
Authentic Italia kent Napels als haar broekzak, wij bieden de leukste, hipste en gezelligste Hostels aan, centraal gelegen zodat alle te bezoeken bezienswaardigheden met het OV bereikt kunnen worden. Een schoolreis naar Napels is zodoende betaalbaar, educatief en overgetelijk!

Ga naar boven