NAAR ROME MET UW KOOR?
Authentic Italia helpt u graag verder met de organisatie van dé perfecte koor- of concertreis naar Rome.

Als zang- en muziekliefhebber brengt u veel tijd door met uw koor- of bandleden. Elke repetitie brengt u dichter bij het perfecte optreden. Heeft u de wens om gezamelijk als koor op te treden in Rome, de eeuwige stad, dan bent u bij Authentic Rome aan het juiste adres. Wij bieden u onze ruime ervaring in het verzorgen van koorreizen op maat graag aan. Uiteraard verzorgen wij voor u graag de reis, het verblijf en ook de excursies in Rome. Daarnaast verzorgen wij voor uw koorreis desgewenst ook de concertlocatie, benodigde instrumenten enz.

Een aantal mogelijke locaties waar wij voor u een zangoptreden kunnen organiseren zijn bijvoorbeeld de Kerk der Friezen nabij de Sint Pieter, de Santa Maria Maggiore en natuurlijk de Sint Pieter zelf.

Door onze jarenlange ervaring tezamen met ons kwalitatief, hoogwaardig, zeer uitgebreid en door de jaren heen geselecteerd netwerk, kunnen wij u helpen uw reis volledig op maat te creëren. Wij kennen alle leveranciers persoonlijk en weten dan ook precies wat zij u kunnen bieden. Tevens bieden wij 24/7 bereikbaarheid, begeleiding van uw groep bij aankomst en persoonlijke service.

Wij zijn in Rome aanwezig, óók tijdens uw reis. Ci Vediamo a Roma!

Ga naar boven