Omdat wij trots zijn op de mooie reacties van onze klanten, hebben wij er hieronder een aantal voor u verzameld.

Woerdens Vocaal Ensemble, mei 2014

""We hebben inderdaad een geweldige reis gehad. Ik kreeg veel lof voor de organisatie en die komt eigenlijk ook jullie deels toe.
Alles verliep zoals we afgesproken hadden, geen onverwachte dingen en alles goed geregeld. Het hotel was prima. Geen onnodige luxe, wel heel schoon en fris, goede bedden, heerlijke douche, goede bediening en mooi gelegen (ook voor het openbaar vervoer).
De lunches in beide restaurants waren heerlijk (vooral het laatste restaurant op zondag was uitstekend!). De excursies op vrijdag onder leiding van Kees waren leerzaam, hij is een gezellige verteller. De concerten in de 3 kerken waren een geweldige ervaring voor ons. Verder een gezellige groep en prachtig weer (ondanks de voorspelling van regen op zaterdag).
Eén minpuntje: het hotel kon niets met de mensen die vegetariër waren. Alle dagen kwamen ze (steeds na aandringen) met dezelfde plakjes kaas die 's morgens ook bij het ontbijt werden geserveerd.
Ik wil ook jullie hartelijk danken voor de goede organisatie en de prettige communicatie vooraf. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen (heb ik al gedaan bij een ander koor). Op school organiseer ik de reizen niet, maar wie weet komt het ooit van pas.""

Vlis-singers, mei 2013

 "" Beste Monique, In het voorjaar hebben wij contact gehad, omdat jullie reizen verzorgen naar Abruzzo en Rome. Helaas wilden wij daar nu nog niet naar toe, omdat we contacten hadden met Barcelona. Wij, zijn een koorgroep uit Vlissingen gaan om de 2 jaar naar het buitenland om daar te zingen. Graag wilden een paar koorleden nu naar Barcelona, omdat ze daar stage hadden gelopen. Alleen het wilde niet lukken en toen kwam het mailtje van Monique, dat ze reizen organiseerde naar het mooie Abruzzo. Monique vertelde, dat ze daar reizen naar organiseerde en niet direct ergens anders naar toe. Door goed te contacten was ze bereid om mee te denken en mee te helpen organiseren. En hoe? GEWELDIG!!!. Monique kan goed luisteren wat klanten willen en speelt daar geweldig op in. Dat is belangrijk als je met 34 mensen op stap gaat, want ze hebben allemaal zo hun wensen. Die wensen hebben we geinventariseerd en van daaruit het programma gemaakt. Wij wilden graag elke dag zingen en dat is door Monique gelukt. We hebben drie concerten gegeven in een open lucht museum en in twee prachtige kerken. Daarbij heeft ze gezocht naar restaurants die daar in de buurt lagen, zodat we na het zingen, wat aan het eind van de middag gebeurde, gelijk door konden naar de eergelegenheden. Daarbij heeft Monique ook nog eens vier verschillende restaurants gezocht, zodat we echt heeeeeeeeeeeelijk gegeten hebben. Daarnaast hebben we ook nog in een mis gezongen. Tickets, vouchers enz waren allemaal prima georganiseerd en ook de bussen in Nederland en Spanje waren voortreffelijk geregeld. We hebben nog nooit zo'n fantastische reis gehad en dat komt door de goede communicatie, door in te spelen op de vragen, door mee te denken en elkaar te helpen. Zo hadden we ook nog instrumenten nodig , zoals piano en drums, daarbij bracht Monique mij in contact met een bureau die dat verzorgde. De contacten legde ik daarna zelf en als ik er niet uit kwam , mailde ik Monique en kwam alles goed. Ik schrijf dit, omdat we vaker weggeweest zijn en het nog nooit zo goed geregeld was als nu en dat wil ik namens het koor graag aan iedereen kwijt dat je zo met haar organisatie fantastisch in zee kan gaan. Monique nogmaals hartelijk bedankt.
Namens koorgroep de Vlis-singers, Epjan, Vlis-singers"" 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven