NAAR NAPELS MET UW KOOR?

Nooit aan gedacht om in Napels op te treden met uw koor? Met z'n vele kerken en musea is Napels een bijzondere ontdekking om met uw koor te bezoeken.
Authentic Italia regelt het voor u. Wij zijn thuis in elke Italiaanse stad en daar kan de meest Romantische stad van Italië natuurlijk niet in ontbreken. Geniet overdag van de schitterende Musea zoals het Nationaal Archeologisch Museum, maak een wandeling door de Spaanse Wijk of ga even lekker winkelen in de vele winkelstraten. In de avonden zingt u in één van de vele kerken, stelt u zich eens voor! Wij staan voor u klaar om uw grootse wens in vervulling te laten gaan. 

Men zegt altijd " eerst Napels zien en dan sterven" maar eerst zingen ! Napels heeft een rijke historie op het gebied van muziek en theater, er zijn diverse mogelijkheden qua optreden in diverse monumentale kerken. Een bezoek aan het oudste theater van Europa, het " Teatro San Carlo" mag natuurlijk niet ontbreken, olv een Nederlandstalige gids bewondert u de pracht en praal van dit bijzondere theater.

Ga naar boven