Woerdens Vocaal Ensemble, mei 2014

""We hebben inderdaad een geweldige reis gehad. Ik kreeg veel lof voor de organisatie en die komt eigenlijk ook jullie deels toe.
Alles verliep zoals we afgesproken hadden, geen onverwachte dingen en alles goed geregeld. Het hotel was prima. Geen onnodige luxe, wel heel schoon en fris, goede bedden, heerlijke douche, goede bediening en mooi gelegen (ook voor het openbaar vervoer).
De lunches in beide restaurants waren heerlijk (vooral het laatste restaurant op zondag was uitstekend!). De excursies op vrijdag onder leiding van Kees waren leerzaam, hij is een gezellige verteller. De concerten in de 3 kerken waren een geweldige ervaring voor ons. Verder een gezellige groep en prachtig weer (ondanks de voorspelling van regen op zaterdag).
Eén minpuntje: het hotel kon niets met de mensen die vegetariër waren. Alle dagen kwamen ze (steeds na aandringen) met dezelfde plakjes kaas die 's morgens ook bij het ontbijt werden geserveerd. 
Ik wil ook jullie hartelijk danken voor de goede organisatie en de prettige communicatie vooraf. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen (heb ik al gedaan bij een ander koor). Op school organiseer ik de reizen niet, maar wie weet komt het ooit van pas."" website Woerden Vocaal Ensemble

 WVERO-159 Het Woerdens Vocaal Ensemble in de Friezenkerk.

Ga naar boven