Je wilt op reis naar Italië,  dan denk je natuurlijk meteen aan kunst, cultuur, natuur, zon, een overheerlijke keuken ... in 3 woorden  " La dolce vita" . 

Steden zoals Rome, Napels, Florence en Venetië bieden natuurlijk hèt perfecte decor voor elk type groepsreis, maar vergeet ook Sicilië niet, Palermo en Catania lijken wellicht minder voor de hand liggend, maar je zult er je ogen uitkijken! 

Voor scholen die een werkweek organiseren naar Italië zijn wij de perfecte partner, of het nu gaat om een klassieke werkweek naar Rome of een groene werkweek in de natuur, wij weten altijd de juiste activiteiten voor te stellen waardoor de leerlingen plezier maken èn er iets van opsteken! 

Door de jaren heen hebben wij een belangrijk netwerk aan leveranciers ontwikkeld, bovendien hebben we dagelijkse contact met deze leveranciers waardoor we niet zomaar voor verrassingen komen te staan. 

Naast de stedentrips ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een wat meer actieve groepsreis naar Italië, wil je bijvoorbeeld een paar dagen wandelen met een groep vrienden dan gaan we daarvoor naar de regio Abruzzo, gelegen in Midden Italië. Ook is een gecombineerde reis van Cultuur & Natuur zeker de moeite waard, een paar dagen cultuur snuiven in Rome in combinatie met wandelen door de natuurparken van Abruzzo.

 

Kortom, voor elke groep die naar Bella Italia wenst af te reizen zijn wij  dé perfecte partner!

 

AANBIEDING

 

Personeelsreis Sicilië

Wandelreis Abruzzo

Groepsreis Rome

Personeelreis Turijn

fietsen Turijn

Ga naar boven