Goed idee! Samen met je collega's naar Venetië voor een paar heerlijke dagen genieten, maar hoe pak je zoiets aan? Hoe regel je alles, hotel, vervoer lekker restaurantje etz .

Neem contact op met Authentic Italia en wij regelen verder alles, samen lopen we jullie wensen door en maken er een overgetelijke reis van. Mogelijkheden zijn er voor elk budget, overnachtingen in Venetië zelf, maar ook in Mestre of Marghera om de prijs een beetje te drukken. Cultureel en actief genieten van de meest romantische stad op aarde!

Maak als groep een wandeling door de stad olv een Nederlandstalige gids die je de in's &out's van de stad vertelt, of wat dacht je van een privè boottocht naar de eilanden Burano & Murano? Drink een kopje koffie in èèn van de bacari, antieke Venetiaanse barretjes, waar men de koffie ook vandaag de dag nog steeds staande drinkt. Natuurlijk mag een bezoekje aan de wijk Rialto, met haar wereldberoemde brug, de Ponte di Rialto, niet ontbreken, struin over de antieke markt waar vroeger de meest bijzondere zijden stoffen en specerijen werden aangeboden.

 

- Boottocht naar de eilanden Murano & Burano

- Bezoek aan een Venetiaanse glasblazer.

- Workshop Ventiaanse maskers maken.

- Stadswandeling olv een Nederlandstalige gids.

- Hotels, kloosteraccommodaties, hostels.

- Reservering restaurants

- Reservering transfers

 

Vul hier het aanvraagformulier in en geef daarin alvast je wensen aan.

Ga naar boven